Even voorstellen

bloemblaadjes

XtraHelp is opgericht door Anneke Koch–van Senten.

De loopbaan van Anneke begon bij Rabobank Soest en Rabobank Nederland. Ze heeft in totaal 20 jaar bij de Rabo gewerkt in diverse functies, waaronder kantoorhoofd van één van de filialen van Rabo Soest.

Gedurende deze periode heeft ze veel geleerd over verschillende bankproducten bijv. Rek.courant, spaarrekeningen, kredieten, leningen, hypotheken, verzekeringen, etc. Hierna heeft Anneke ruim 10 jaar ervaring opgedaan in het voeren van volledige financiele administraties in diverse branches.

Door een groot accountantskantoor in Amersfoort werd Anneke op detacheringsbasis ingezet voor het doen van administraties op locatie. Bij vaste klanten een wekelijks bezoek, maar soms ook langere periodes ter vervanging van een medewerker.

Voor de “oude” Soesters is zij geen onbekende. Haar ouders hebben jarenlang een Brood- en Banketbakkerij gehad op de Steenhoffstraat (naast Artishock). Opgegroeid in het zakenleven wat ook de nodige voordelen heeft opgeleverd. Haar betrokkenheid bij de winkel, o.a. met het verkopen en inkopen van de producten, het contact met de klanten, het tellen van de kassa en administreren daarvan, heeft mede bepaald wat zij tot op heden graag doet: U helpen en/of ondersteunen.Social Media

XtraHelp is ook actief op de volgende Social Media:

© 2013 www.xtrahelp.nl