Bent u een startende ondernemer?

bloemblaadjes

Xtrahelp ondersteunt bij het opzetten van een financiële administratie.

Als startende ondernemer is het belangrijk dat u uw financiële administratie vanaf de eerste dag goed op orde heeft. Er komt veel kijken bij het starten van de onderneming.

Als ondernemer is het belangrijk betrokken te blijven bij uw financiële administratie. Uw onderneming valt of staat met haar financiële beleid. Door de financiële administratie uit handen te geven aan XtraHelp kunt u zich focussen op uw onderneming.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf uw verkoopfacturen te maken, uw inkoopfacturen/bonnetjes in te scannen, deze paraferen ter goedkeuring en digitaal naar XtraHelp te sturen. Wij kunnen uw betalingen voorbereiden, maar uiteindelijk dient u deze zelf goed te keuren c.q. te betalen. Periodiek ontvangt u een overzicht van uw administratie en bespreken we deze.

Uw BTW- en ICP aangifte kunnen wij ook voor u verzorgen.

Wilt u zelf uw administratie doen, dan kan XtraHelp u ondersteunen bij het opzetten van de structuur. Wij kunnen dan met u mee blijven kijken op afstand, wanneer u vragen heeft zijn wij voor u bereikbaar en kunnen we maandelijks of per kwartaal uw BTW aangifte verzorgen etc.

Informeer naar de mogelijkheden.Social Media

XtraHelp is ook actief op de volgende Social Media:

© 2013 www.xtrahelp.nl